Du kan ta kontakt med oss via telefon eller mail for å høre mer om festivalen. Vil du ha en plass på teltplassen, så kan du enkelt booke dette via mail, så vil du få all informasjon derfra.

Vi prøver å holde nettsiden oppdatert med nyheter og informasjon så godt vi kan, og det er for at du skal vite hva du går til. Det er 18-årsgrense på festivalen, og dette er noe vi håndhever strengt.

Vi vil alltid være behjelpelig når noen kontakter oss, og derfor kan du når som helst ta kontakt med oss. Det er på mail vi besvarer raskest, men i vår telefontid vil vi selvfølgelig svare på det.

Når det kommer til sikkerhet rundt festivalen, så er dette noe vi setter i høysetet, og derfor har vi Røde Kors og andre frivillige til stedet. Sikkerheten til publikum er det viktigste, og når alt dette er på plass, så kan moroa starte.

Vi prøver å slippe noen artistnavn underveis for å bygge litt spenning, så derfor burde du melde deg på vårt nyhetsbrev. På den måten går du ikke glipp av de store nyhetene.

Sitter du inne med noen spørsmål, så kan du uten problemer sende oss en mail på post@vikafestivalen.no. Der vil vi kunne gi deg god informasjon om priser, tider, områder og så videre.

Det er bedre å stille spørsmål tidligere, enn å komme til Mo i Rana og ikke vite noe som helst. Vi ses i sommer. Vi snakkes!