Det er mange musikkelskere i Norge, og denne festivalen har vært et slag for musikken i Nord-Norge. Den har vært en suksess, og det har vært en grunn til at vi har kunnet arrangere denne festivalen år etter år. Det er en rockefestival egentlig, men det har vært innslag fra noen andre sjangere gjennom årene. Det er en festival vi kan tilby i Mo i Rana som ligger midt i hjertet av den fineste naturen.
Det er ikke mange som synes det er kjedelig å stå i den flotteste vika i nord for å se på dine favorittartister.

Det er ikke så veldig mye å fortelle om hvordan en festival fungerer, men det er en festival du ikke kommer til å glemme. Du kan få gode priser på hotell i nærheten og via våre samarbeidspartnere. Det er en helg hvor du vil kunne gå fra scene til scene for å se hva du vil. Billettene vil bli revet bort, så her lønner det seg å være tidlig ute.
Du kan kjøpe et helgepass, eller så kan du velge å bare være der en av dagene. Du vil kunne være til stede begge dagene for å oppleve alt festivalen har å by på. De har fått god trening i å holde festivaler, og du som besøkende kommer til å nyte godt av det.

Leihe campinghytter

Det vil være mulig å leie campinghytter, andre hytter og leie hotellrom når du kommer til stedet, og på den måten er du ikke langt unna der det skjer. Det vil være mange folk rundt på området, og det vil bli satt opp serveringstelt og lignende over hele stedet. Det vil være et sted for deg til å høre på kul musikk samtidig som du får i deg noen av Nord-Norges beste matretter. Legg en helg til Vika, så vil du ikke angre.

Festivalen har vært nå i mange år, og den vokser for hvert eneste år. Derfor håper vi at du kan være med på folkefesten, slik at det blir enda bedre. Vi drar de største norske artistene år etter år, og vi vil alltid by på spennende artister fra andre deler av verden. Dette vil vi holde litt for oss selv fram mot festivalen, men vi kan love at du ikke blir skuffet. Det er flere av de store artistene som har hatt et så fint besøk her på Vika, at de kommer tilbake år etter år.

1000 kroner for hele helgen!

Det koster ikke mer enn 1000 kroner for deg å få med deg hele helgen, og hvis du har lyst til å ta med deg et eget telt for helgen, så kan du selvfølgelig gjøre det. Vi setter opp et eget område der hvor du kan sette opp teltet ditt. Det kommer ikke til å være helt som Roskilde, men det vil være nok folk og liv der til at du skal ha en knallhelg. Du kan ta kontakt med oss på telefon, eller så kan du booke din egen plass hos oss via mail.

Vi er avhengig av at det er et depositum på plassen, og dette vil si at du har en frist for å si opp plassen til på teltområdet. Dette er for at folk ikke plutselig ikke dukker opp, og det ikke er åpent for andre som kanskje vil.

Avbestille minst 14 dagar før

Derfor er det nødvendig at du sier i fra hvis du skal avbestille, og det må skje minst 14 dager før selve festivalen. Du vil selvfølgelig få tilbakeført ditt depositum med det samme. Det vil være et depositum på 400 kroner, og dette vil sørge for at du har tilgang til et anlegg for dusj og toaletter. Samtidig vil du kunne ha teltet ditt på plassen i gjennom hele helgen.

Du kan når som helst gå inn og ut av områdene, men du må være sikker på at du har festivalbånd og billett på deg. Ellers slipper du ikke inn igjen. Det er ikke lov å ha medbrakt alkohol inn på området, og dette er kun på grunn av sikkerhetshensyn. Det vil da ikke være lov å ha med noe som helst, da glassflasker kan gjøre store skader inne på området. Det vil være flere serveringssteder som er rundt på festivalområdet som du kan utnytte.

Det vil være mange andre samarbeidspartnere som vil være til stede, og det vil være mange aktiviteter du kan ta del av når du er på plassen. Det vil også være mange boder som selger ting på området, og du skal ikke gå rundt og kjede deg.